Find den gode tone på nettet med eKurser

I forbindelse med kommunalvalget den 16. november lancerer eKurser.nu et nyt onlinekursus, der hedder ’God stil på nettet’. Her er der fokus på, hvordan man holder den gode tone på de sociale medier, hvor debatten ofte kan blive ophedet og nogle gange decideret ubehagelig.

I en verden der bliver mere og mere digital, foregår mere og mere af vores sociale liv og kommunikation også digitalt. Sociale medier har på kort tid fået en stor og vigtig plads i vores samfund. For eksempel er stort set alle politikere, medier og politiske partier tilstede på de sociale medier, hvor en stor del af kontakten til borgerne foregår. eKurser hjælper dig med et godt kursus i at blive klogere på hvordan man bør opføre sig på sociale medier. Se kurset på følgende link: https://www.ekurser.nu/kursus/703

Hvad er eKurser.nu?

eKurser.nu er en portal, der samler små kurser om hverdags-it.  Med kurserne kan du lære at udnytte services, som stilles til rådighed på internettet. Med portalen vil bibliotekerne give dig overblik over og indgang til it-kurser, som du kan prøve, lige når du har brug for det, og når det passer dig.

Materialeliste

Her er en spændende anbefalingsliste om gode bøger der handler om sociale medier, digitale fællesskaber og at tale pænt til hinanden i virkeligheden og online. Bøgerne kan bruges til en udstilling om eksempelvis om den gode tone på sociale medier. Det kan også være en materialeliste til artikel på jeres hjemmeside. Du kan finde bøgerne nedenunder denne artikel.

 

 

 

 

Tags
Materialer