Hiphop

Hent Sjov Ferie programmet på biblioteket

01.06.17
Vitaminrig vinterferie fra Viby til Jyllinge.

Vinterferien er alt andet end kold og kedelig. I hvert fald hvis du kaster dig ud i Sjov Feries vinterferieprogram, som giver dig vitaminer fra A-Z. Programmet er fuldt af spændende aktiviteter til dig, der er mellem 6 og 16 år. Det meste er endda gratis.
Tilmeldingen er åbnet 1. februar på www.roskilde.dk/sjovferie.  

Er du træt af, at dine forældre ikke ved noget om Minecraft? Så kan de lære det. Har du altid ønsket dig at lave dit eget computerspil? Så kan du lave det. Vil du vise dine skills på skateboard? Så kan du vise dem. Og drømmer du om at møde Youtube-stjernen Brizze? Så kan du bare gøre det til Sjov Ferie, når du har fri fra skole i uge 8.

Find programmet
Vi har nemlig samlet et fedt program, som giver din vinterferie et skub med vanvittig svømmehalsfastelavn, bordtennisrobotter og koreansk kampkunst. Aktiviteterne foregår rundt omkring i kommunen, lige fra Viby til Jyllinge, og er for alle børn, der enten bor eller går i skole i Roskilde Kommune.  Mange af aktiviteterne er gratis men kræver tilmelding, så tilmeld dig snart, for der er begrænsede pladser. Læs alt om aktiviteterne, og hvordan du deltager, i Sjov Feries vinterprogram, som bliver uddelt på alle skoler i kommunen. Du kan også læse programmet på roskilde.dk/Sjovferie og finde det på dit lokale bibliotek.

Sjov Ferie er et tilbud fra Roskilde Kommune, som hvert år laver aktiviteter for børn og unge fra 6 til 16 år i skolernes vinter-, sommer- og efterårsferie i samarbejde med lokale arrangører.