Læsefællesskab kun for mænd

Vær med til læsefællesskab - kun for mænd.

Med ”Læsefællesskabet for mænd” ønsker vi at skabe et fællesskab for mænd, hvor I får mulighed for at lære hinanden rigtig godt at kende via gode snakke og guidet fælleslæsning.        

Læsefællesskabet starter med at mødes fire tirsdage i maj på Roskilde Bibliotek, og er for mænd i alle aldre, som gerne vil være en del af et mandefællesskab.

Efter de fire mødegange på biblioteket er det meningen at deltagerne fortsætter med at mødes på egen hånd og selv bestemmer tid, sted og indhold for gruppens fremtidige aktiviteter.

Mandefællesskabet startes op ved mindst 6 tilmeldte, og vi bliver højest 10 deltagere.

Guidet fælleslæsning er højtlæsning, hvor man undervejs får en samtale om de umiddelbare tanker og følelser som litteraturen vækker i en, og i dette tilfælde, vil det være en novelle, der bliver læst op. Det er en samtale hvor du ikke behøver forberede noget eller have en særlig viden omkring litteratur. Det er også et helt uforpligtende rum, hvor du ikke behøver sige noget, men kan gøre det hvis du har lyst.

Bibliotekar Karen-Margrethe Revsbæk er uddannet læseguide og vil stå for fælleslæsningen. 

Der serveres en kop kaffe/the til møderne og det er gratis at deltage.

Hvornår:
Tirsdag d.7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 på Roskilde Bibliotek kl 9.30–12.00. Vi mødes henne ved bibliotekarbordene og går samlet ned i et mødelokale.

Hør mere: 
Du er velkommen til at ringe til Henrik Leth, der er frivillig aktivitetsleder for mandefællesskaber, for at høre mere.

Tilmelding: 
Direkte til Henrik Leth på mail/telefon:  henrikleth@roskilde.dk  tlf. 29 39 53 68

Vi glæder os til at se dig i mandefællesskabet.