Lytteklub 3. sep. bliver podcastet

27.08.18
Lytteklub om Ungdomsoprøret bliver optaget LIVE, men sjovere at være der selv

Lytteklub om ungdomsoprørets musik man. 3 sep. kl 19-21:45 med rockanmeldere bliver podcastet af heartbeats.dk

Det er samtidig første gang, at Roskilde Bibliotek afvikler lytteklub med værter udefra i form af de to koryfæer og rockanmeldere Klaus Lynggaard og Henrik Queitsch. 

Vores Lytteklub BEAT er noget særligt fordi, det er den allerførste med gæsteværter og selvfølgelig har vi valgt et par virkelig passionerede og kloge hoveder. Seancen bliver optaget LIVE og bragt på det vigtige online kultursite heartbeats.dk. Det er rislende vand på vores mølle at komme længere ud med musikformidlingen via tidens teknologier”, siger kulturformidler Sofie Jekel fra Roskilde Bibliotekerne.

Det er kultursiden www.heartbeats.dk, der er startet af den tidligere DR radiovært Le Gammeltoft, som i hverdagen nyder godt af bibliotekets gæsteværter, rockanmelderne Klaus Lynggaard fra Information og Henrik Queitsch fra Ekstrabladet, der i programmet Rockhistorier podcaster en masse rockpassion den vej ud i verden.

Lytteklubben bliver en udvidet udgave hvor d’herrer først fyrer den af med al deres viden og hjerte for ungdomsoprørets musik. De taler om generationer der skiftede toner, og opfindelsen af nye genrer på tværs af hinanden. F.eks. pigtråd, blues, syrerock og protestsange, som hittede blandt de unge.

De taler om plader, der er særligt karakteristiske for ungdomsoprøret, og hvordan de fremstår i dag 50 år efter?
Og når de er færdige med den omgang, får publikum 45 minutter til at være enige, uenige og dele deres kærlighed til musikken med hinanden og de to koryfæer på scenen.

Det koster 25 kroner at deltage. Billetter enten her eller på dit bibliotek.