Nyt podcastafsnit: Interview med digter Liv Ea

27.04.23
Med Liv Ea som makker begiver bibliotekar Jan M. Johansen sig ud i naturen og ordenes verden.

Fjerde sæson af Krydsord bringer lyttere og værter ud i naturen. Naturligvis gennem litteraturen som det sig hør og bør for en podcast med fokus på koblingerne mellem litteratur og verden omkring den.

I dette afsnit er bibliotekar Jan M. Johansen uden sin faste naturguide og litterære makker, Ann Luther Torp, men har til gengæld besøg af poet, ordelsker og forfatter Liv Ea. Hun har skrevet digtsamlingen "Lys bliver til løv" (2021). Digtene er blevet til med hjælp fra ord klippet ud af Danmarks Naturfredningsforenings medlemsblad. 

Med Liv som makker begiver Jan sig ud i naturen og ordenes verden. For hos Liv hænger de to meget ofte sammen, så lyt med til en levende samtale båret af ord, nysgerrighed og ren uforfalsket naturglæde.

Du kan også høre, hvad Liv, som optrædende kunstner, glæder sig til på den kommende Roskilde Litteraturfestival og hvad Jan, der naturligvis også dukker op med sin mikrofon, ser frem til.

Liv optræder flere gange på festivalen med duoen LYNG, som hun har sammen med musikeren Naja Soulié. Læs mere om festivalen og se det fulde program her: Roskilde Litteraturfestival 2023 | Roskilde Bibliotekerne 

Sæsonens podcast-emne er optakt til Roskilde Bibliotekernes Litteraturfestival lørdag d. 13. maj, som i år har temaet ”Vi elsker Naturen" 

 

 

Materialer