Sjov Feries efterårsprogram

07.10.19
Fuld af oplevelser for børn og unge.

Med muligheder for glæde, nye kammeratskaber og lærdom

Sjov Feries efterårsprogram er traditionen tro spækket med spændende aktiviteter, som kan gøre børn og unges efterårsferie meget sjovere – og de kan blive lidt klogere.
Læs det online eller hent det på dit bibliotek. 

Der er meget af det, der plejer at blive budt ud og som altid også et par nye aktiviteter.
For eksempel tilbyder Roskilde Tekniske Skole tre dage 14-16. oktober, hvor deltagerne kan dykke ned i animation og kodning til apps og spil og møde andre, der er lige så bidte af teknik.

De der er mere til limpistoler og glimmer, kan tage en tur forbi Det kreative hus for børn - Algade 31, og lave hemmelige universer og undersøge, hvad der gemmer sig bag muren.
Den workshop og den store udstilling på 1. sal er en del af Golden Days-fejringen af 30 året for Berlin Murens fald.

I Byens Hus i Roskilde kan affaldet hjemmefra blive til andres skatte og børnene kan med æbler fra f.eks. bedstemors eller måske naboens have, som ingen kan nå at spise.
De bliver så brugt i madskolen ”Det store æblerov” 17. og 18. oktober, hvor deltagerne lærer om de danske æblesorter, og hvordan vi kan tilberede dem.

Ude i kommunen er der flere forskellige aktiviteter at kaste sig over. Du kan lave dit eget computerspil i Viby 17. oktober og der er åben svømmehal i Jyllinge15. og 17. oktober.

På alle biblioteker i kommunen kan man komme og løse en mordgåde og lave et flot eller klamt halloween-ophæng, der kan pynte på værelset.

Tidligere hits bliver gentaget. For eksempel tænkte at gå amok med laserguns mellem reolerne på Roskilde Bibliotek, male egen porcelænsfigur eller prøve at ride og passe en hest, som var det din egen.