Tal med Dy Plambeck online

20.03.20
Forfatteren svarer på dine spørgsmål om romanen 'Til min søster'.

Deltag i debatten med Dy Plambeck online.

Dy Plambecks roman Til min søster skulle have været til debat i bibliotekernes 107 Romanklubber i marts i forbindelse med nomineringen til DR Romanprisen. Litteratursiden tilbyder nu de mange læseklubdeltagere – og alle andre – at være med i to debatter om bogen på nettet. Dy Plambeck er med i begge debatter og sidder klar til at bevare læsernes spørgsmål om romanen.

Hvor og hvornår foregår debatterne
Mandag den 23. marts kl. 16-17 på Litteratursidens Facebookside
Torsdag den 26. marts kl. 20-21 på Litteratursiden


'Til min søster'  kan lånes på eReolen
Til dem, der ikke har nået at læse Til min søster, kan romanen lånes på eReolen - både som ebog og som lydbog, indtalt af forfatteren.

Det kan stærkt anbefales at læse denne barske, smukke og syrede bog, hvor kvinderne tager magten. Gennem et på en gang blidt og brutalt sprog hylder Plambeck kærligheden, vildskaben og kroppens kolossale kraft i beskrivelsen af to søstres løsslupne levevis i skyggen af den vold, som dukker op overalt. Vi hører også historien om J.P. Jacobsens ungdomsveninde, som blev psykisk syg, og de tre kvinder viser på forskellig vis betydningen af kroppens kraft.

I vores video fortæller Dy Plambeck om fødslen som tabu og om den pludselige vold. Du kan også læse anmeldelsen og analysen af romanen samt portrættet af forfatteren. 
Dy Plambeck har i øvrigt vundet Politikens Litteraturpris for romanen. Find alt indholdet og deltag i debatten her.

Oprindeligt skrevet af barbararugholm, Litteratursiden.

Materialer