Titler fra Bogbingo

Find titlerne fra bogbingo i Jyllinge og Viby

Tusind tak for to forrygende aftener i bingoens og litteraturens tegn. 

Vi har samlet et par eksemplar på de titler, som bibliotekarne Ann Luther Torp og Karen-Margrethe Revsbæk havde med i forårets bogbingo.

Hundredefodsrejsen af Richard C. Morais

Richard C. Morais Hundredefodsrejsen

En kulinarisk, feel-good dannelsesroman. Hundredefodserejsen handler om den unge indiske Hassan Haji, der kommer med hele sin store familie til en lille by i Sydfrankrig, hvor faderen under stort postyr åbner en restaurant.

Gogol disko af Paavo Matsin

Paavo Matsin Gogol disko

Forfatteren Paavo Matsin har skrevet en roman, hvor den afdøde russiske forfatter Nikolaj Gogol dukker op i en estisk by, som er besat af russerne.

Når vi rejser til Mars af Maja Elverkilde

Maja Elverkilde Når vi rejser til Mars

En familiehistorie, der også fortæller historien om en klode i krise. Om kvinden Laura, der ønsker at leve et liv tæt på naturen

Maskeskærerens søn af Alison Richman

Alyson Richman Maskeskærerens søn

Alyson Richman har skrevet denne historiske roman om Yamamoto Kiyoki, der livet igennem er splittet mellem driften mod den europæiske malerkunst og dårlig samvittighed over at svigte sin fars kunstneriske idealer.

Spis, bed, elsk af Elizabeth Gilbert

Elizabeth Gilbert Spis, bed, elsk

Elizabeth Gilbert har skrevet denne selvbiografi, hvor hun fortæller om, hvordan hun fandt ny mening med livet ved at rejse ud og spise god mad i Italien, meditere i Indien og møde en ny kærlighed i Indonesien.