Udsalg - bliv ikke snydt

04.01.18
Det er ikke alle gode køb, der er ... gode køb.

Tjek tests af produktet

Se Forbrugerrådets tests, inden du køber ind. Her er undersøgelser af alt fra mobiltelefoner over klapvogne til olivenolie. Du kan få adgang på biblioteket. Kontakt personalet for password.
Kan du ikke nå på biblioteket, kan du altid se Alatest.com. Det er en uafhængig hjemmeside, hvor både professionelle og amatører tester produkter og designs.

Når forretningerne fusker

Forbrugerombudsmanden får jævnligt sager om forretninger, som opgiver falske før- og efter-priser, så varerne ser billigere ud på udsalg. Er du i tvivl om en vares reelle pris, kan du altid slå den op i Pricerunner. Læs på Forbrug.dk, hvad du gør, hvis du har købt en vare for dyrt.

En artikel i din e-mail på fem minutter

Blade og tidskrifter gennemgår også tit ny eletronik, gadgets eller indbo. Find artiklerne på Bibliotek.dk. Hvis du opretter et log ind kan du ofte få artiklen i din mailboks få minutter efter du har bestilt den.

Udsalg: Hold hovedet koldt

'Besparelser er skønne - for hvem vil ikke gerne have det hele til den halve pris? Desværre er tilbud ikke altid så gode, som de ser ud.' Det skriver Forbrugerstyrelsen i en oversigt over bytteregler og returret.
Læs Hold hovedet koldt

Når du handler på nettet

Husk at betale med kort, når du handler på nettet! Det råd giver E-mærket på deres hjemmeside. Få flere gode råd om at handle på nettet.

Gratis rådgivning

Er du kommet i tvivl om dine rettigheder som forbruger, kan du gratis ringe til Forbrugerrådet Taenk og få vejledning. Læs mere om den service på Taenk.dk.

 

Oprindeligt skrevet af Helsingør Kommunes Biblioteker.

Materialer