Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Scenen
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Mennesker, mad og kostvaner

02.05.24
Et næringsrigt indblik i vores kostvaner og- mønstre

Skal vi leve af insekter og kål?
Hvad betyder vores kost og madvaner for os som art?
Bliver man hvad man spiser?
 

Kom med til nok en omgang af Bliv Klogere På. Denne gang med DTU’s Sisse Fagt, der gør os klogere på vores kostvaner og betydningen af den mad, vi spiser.

Sisse Fagt er kostvaneforsker, og hun vil både fortælle om danskernes kostvaner og –mønstre, samt hvad de betyder for vores generelle sundhed og for fremtiden.

Efter oplægget er Sisse klar på spørgsmål og en god snak med publikum.

Om foredragsholderen

Sisse Fagt er Senior Adviser ved DTU’s National Food Institute. Hun er en del af DTU’s Research Group for Nutrition, Sustainability and Health Promotion.

Bliv klogere på er en arrangementsrække med fokus på viden og forskning, og afholdes i samarbejde med RUC, Vikingeskibsmuseet, ROMU, DTU, Det Kgl. Bibliotek m.fl.

 

 

 

 

 

Tag: Bliv Klogere På