Sjov Ferie for børn og unge

Ferieaktiviteter for skolebørn.

Sommerferien nærmer sig. Det betyder ferieplanlægning og aktiviteter i massevis. Hele sommeren tilbyder Sjov Ferie masser af ferieaktiviteter for børn i mellem 0-10. klasse. Tirsdag d. 6. juni vil programmet for sommerens aktiviteter blive offentliggjort, og det vil været muligt at tilmelde sig aktiviteterne mandag d. 12. juni fra kl. 12.00, på https://sjovferie.roskilde.dk/da-dk/forside/

Der er en masse sjovt på programmet i år, og der er noget for alle, både for de store, de mellem og de små. Sjov Ferie har denne sommer haft et ekstra fokus på, at lave aktiviteter med unge til unge, bl.a. i et sammarbejde med de kreative og musikalske unge fra Ria Kollektivet. 

Giv dit barn den sjoveste sommer, berig deres liv med nye venskaber og færdigheder sammen med Sjov Ferie. 

For indskolingen er der bl.a.
Silent Disco, mad over bål, biavler for en dag og meget mere. Vi har skabt et program, hvor der både er noget for de børn, som elsker naturen, men også noget for dem, som er mere kreative eller som har brug for at danse helt vildt.
 

For mellemtrinet er der bl.a.
Hestehygge, rollespil, skriveworkshop og meget mere. Lær at skrive sjove fortællinger, måske kan du nå at skrive en hel bog. Eller kom med ud og vær en farlig ork, som skal finde den store skat. Mulighederne er mange og brede denne sommer.
 

For udskolingen er der bla. 
Skateworkshop, smykkeworkshop, sangskriverworkshop og meget mere. Denne sommer får de store mulighed for at udvikle deres færdigheder, om det så er inden for det kreative eller mere rullende. Det vil være en oplagt mulighed for at finde nye venner med de samme interesser – hvem ved, måske kan I lære nye tricks sammen.