Turning tables

Sjov sommerferie

Sommerferie sjov

Sommerferien er lang, og den kan også blive liiidt kedelig.. Sjov Ferie er for børn i 0-10 klasse og de afholder nogle aktiviter på Bibliotkerne -læs mere om hvilke herunder, eller på Sjov Feries hjemmeside.

Ria Kollektivet invitere til musik-workshop

Lær at skrive sangtekster, eller bliv bedre til at lave musik. Ria Kollektivet holder workshop, hvor du lærer nye teknikker, arbejdsprocesser og ikke mindst bliver guidet igennem din nye sang. Ria Kollektivet er et fællesskab for unge, der laver musik. De mødes til camps, workshop og events, hvor de laver musik sammen i grupper og individuelt. De inspirerer hinanden og planlægger selv, alt hvad der sker, i deres fællesskab.  

Skrive workshop 

Har du en digter, fantasy eller novelle forfatter gemt i mave, så kan du på Roskilde Bibliotek komme til skrive workshop. Rene Toft som, vil lære og guide os i, hvordan man skriver sin nye drømmebog.

Fyr den af til Silent disco 

Både på Cosmos i Viby og Jyllinge Bibliotek, kan børnene få lov til at danse løs og have en kæmpe fest, helt uden nogen kan høre det. Silent Disco er et nyt og moderne fænomen, hvor man iføre sig høretelefoner, som alle spiller det samme musik. Børnene kan altså danse og feste helt uden at genere naboen.

Mini universer 

Med limpistoler, pap og dippedutter bygger vi vores egne små eventyrlige naturuniverser sammen med billedkunstnerne Nanna og Christina. Hvad skal der være i dit univers? Enhjørninger, havmonstre eller noget helt tredje? 

Fotokonkurence:

Turning tables Kulturlaboratorie afholder fotoworkshop. Børnene lærer hvordan man fanger den gode vinkel, motiver og lys. Det vil være muligt at låne kamera, og der vil efterfølgende blive lavet en udstilling med nogle af de fine og kreative billeder.

Tags