Om dette arrangement

Tid
16:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
Film

ROSKILDE:DOX viser "En Vild Familie"

22.03.24
En familie, der har skabt et idyllisk selvforsynende liv for deres fire børn tvinges til at genoverveje deres valg og forsøge at (gen)integreres i det moderne samfund, da tragedien uventet rammer dem.

Med hjemmeskoling, et selvforsynende landbrug og krammere til skovens træer ligner familien Payne en vaskeægte moderne, lykkelig hippie-drøm.

De fire børn og deres kærlige forældre lever et idyllisk liv i de norske skove – langt fra iPads og skole-hjem-samtaler.

Men da moderen går bort alt for tidligt, tvinges den unge familie ud i en strøm af dilemmaer og må genoverveje deres fremtid på landet og deres relationer til hinanden.

Skal de flytte tilbage til England, hvor faderen Nik er fra og har hele sin familie? Hvordan kan Nik hjemmeskole, når han også skal arbejde? Og hvor hårdt skal han holde fast i de løfter, han gav til sin kone, inden hun døde?

En Vild Familie graver dybt ind i tragediens sårbare familiedynamikker, og finder en kærlighed, der både er smitsom, lærerig og rørende.

Over flere år følger kameraet i hælene på familien, mens de forsigtigt forsøger at integrere sig tilbage ind i den moderne verden og forsøger at acceptere sorgen som en livslang følgesvend.

Radikale livsvalg møder dilemmaer i en livsklog film.

 

Instruktør: Silje Evensmo Jacobsen

Spilletid: 83 min

Sprog: Engelsk og Norsk

Undertekster: Dansk

 

I marts 2024 kan du opleve et udvalg af de allerbedste nye danske og internationale dokumentarfilm på filmfestivalen CPH:DOX. ROSKILDE:DOX er den lokale gren af festivalen - Klik her for at se det fulde program.

CPH:DOX er støttet af Nordea-fonden, Kulturministeriet, Biografklub Danmark Fonden og DFI.

Kan du ikke få nok af gode dokumentarer? Som optakt til Roskilde Litteraturfestival 2024 viser vi tre dokumentarer om spændende liv - se oversigten ved at klikke her