Visa Dankort

Betal dit gebyr online

07.11.16
Du kan med fordel betale dine gebyrer online

Du kan betale med alle kort.

Sådan gør du:
Klik på "Log in" i menuen foroven. Log ind med CPR.nr. og pinkode.
Knappen ”Min konto” bliver nu synlig.
Klik på ”Min konto”.
Nu vises din Lånerstatus. Vælg: "Lån, Reserveringer og Mellemværende"

Se dit mellemværende
Ved at klikke på den røde knap med ”Mellemværende” får du en oversigt over hvilke bøger du skylder for.
Du kan enten vælge at betale alle eller kun udvalgte gebyrer.

Når du har foretaget dit valg bliver du sendt videre til en side, hvor du skal indtaste dit dankorts kortnummer, udløbsmåned/udløbsår og kortets kontrolcifre (3 cifre). Du kan betale med alle kort.

Når du har udfyldt felterne, klikker du på "Udfør betaling".

Du får nu en kvittering.

Vi anbefaler, at du udskriver den.