Visa Dankort

Betal dit gebyr online

07.11.16
Du kan med fordel betale dine gebyrer online

Du kan betale med alle kort og MobilePay.

Sådan gør du:
Klik på "Log in" i menuen foroven. Log ind med CPR.nr. og pinkode.
Knappen ”Min konto” bliver nu synlig.
Klik på ”Min konto”.
Nu vises din Lånerstatus. Vælg: "Lån, Reserveringer og Mellemværende"

Se dit mellemværende
Ved at klikke på den røde knap med ”Mellemværende” får du en oversigt over hvilke bøger du skylder for.
Du kan enten vælge at betale alle eller kun udvalgte gebyrer.

Når du har foretaget dit valg bliver du sendt videre til en side, hvor du kan betale med MobilePay eller med kort. Du skal indtaste dit dankorts kortnummer, udløbsmåned/udløbsår og kortets kontrolcifre (3 cifre). Du kan betale med alle kort.

Når du har udfyldt felterne, klikker du på "Udfør betaling".

Du får nu en kvittering. Vi anbefaler, at du udskriver den.

Betal med app'en "Biblioteket"
Du kan også få dit mellemværende ud af verden nemt og hurtigt.med bibliotekets app. Log ind, find dit mellemværende og klik på "Betal via MobilePay". Blot med et klik åbner app’en din MobilePay og tager beløb og modtager med over, så du kan betale med det samme. Læs mere om bibliotekets app.

Læs mere om regler, lånetid og påmindelser.