Anbefalet: Gør det selv sammen

10.10.19
Få ideer til, hvilke kreative projekter I kan lave sammen.

Det er koldt og mørkt udenfor, og man får lyst til at trække indenfor og i en varm sweater. Men koldt er ikke nødvendigvis kedeligt. For nu har du nemlig tid til en masse kreative indendørsprojekter.
Du kan eksempelvis gå i krig med at lave dit helt eget skumsværd, en herlig hårkur eller edderflotte halloween-edderkopper.
Vi har her fundet tre bøger, der er fulde af gode og sjove ting, du kan lave sammen med børn eller børnebørn.

23 ting, du skal lave, før du bliver 11½ af Mike Warren

Byg den ultimative papirflyver med et elastik-affyringssystem og bliv undervejs klogere på opdrift og vindmodstand. Eller hvad med at lave din helt egen brølende ballonracer ud af en juicekarton og en ballon? Bogen er perfekt til kreative pilfingre og lærer dig undervejs om forskellige fænomener.
Hvis vejret alligevel skulle være til udendørsaktiviteter, er der også tips til, hvordan I bygger insekthoteller, fuglehuse, stilede stylter eller det perfekte lejrbål.
Kan læses og laves af børn fra 6 år sammen med forældre.

Hej Smukke af Inez Gavilanes

Lækre læbepomader, badebomber og bodyscrubs. Blot nogle af de mere end 50 skønhedsprodukter til hud og hår, som du og dine børn selv kan lave. Det hele kan klares med en gryde, et kig i køleskabet eller en tur i helsebutikken.
Inez guider dig også til, hvordan du finder din hudtype, hvilke produkter der passer til dig, og hvordan du bliver naturligt smuk. Fra 11 år.

Uhyggelige fester af Sabine Lemire

Er du klar til Halloween? Hvis svaret er nej, så kommer denne bog til undsætning.
Du bliver guidet til at lave edderkopper af æggebakker og piberensere, lyskæder med spøgelser og flere uhyggelige kostumer.
Der er også ideer til grusomme lege, som kan leges, hvis vennerne kommer på besøg til halloween-fest samt mad, som små monstre vil elske.
Sabine Lemire har også skrevet mange andre gode krea-bøger med blandt andet pomponer og udklædningstøj. For forældre og børn fra 5-10 år.

Materialer