Biblioteksapp

Dit bibliotek på mobilen

08.06.18
Bibliotekets app samler det hele på din smartphone.

Med bibliotekets app kan du søge, reservere, blive inspireret.
Appen hjælper dig med at huske, hvornår du skal aflevere dine materialer. Det er næsten som at have hele dit bibliotek i én app.

HVAD KAN DU MED APP’EN?
Med Biblioteket app’en har du altid dit bibliotek lige ved hånden.
Søg, reserver, bliv inspireret, se din lånerstatus og klar dine mellemværender med MobilePay.
Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger af biblioteket, så kan du også klare det på Biblioteket app’en.

BLIV INSPIRERET
Biblioteket app’en er spækket med inspiration og formidling.
Du kan finde en masse hylder med inspiration som eksempelvis Danske debutanter fra eReolen, Store romaner, Poesi udgivet i 2017, Børnenes univers, For de 9-14 årige - sjove bøger og meget mere.

SØG PÅ TVÆRS AF ALT
Med Biblioteket app’en kan du søge på tværs af fysiske og digitale materialer, så finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog.
Med ét klik hopper du over i eReolen app’en - så bliver det ikke nemmere.

GLEMTE DU AT AFLEVERE?
No problem ! Biblioteket app’en sørger for, at minde dig om det, når dit materiale snart skal afleveres.
Med beskeder fra Biblioteket app’en bliver du hele tiden holdt opdateret om at et materiale snart skal afleveres, og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning på biblioteket. Så bliver det ikke nemmere :)

BETAL MED MOBILEPAY
Du kan også få dit mellemværende ud af verden nemt og hurtigt. Vi har MobilePay i "Biblioteket" app’en, så du kan betale dit mellemværende via app’en. Log ind, find dit mellemværende og klik på "Betal via MobilePay". Blot med et klik åbner app’en din MobilePay og tager beløb og modtager med over, så du kan betale med det samme.

HENT DEN I APP STORE ELLER I GOOGLE PLAY

Ikon Biblioteket
Download gratis din app ved at søge på på "Biblioteket" i App Store eller Google Play eller brug links'ne her.
App Store: "Biblioteket"
Google Play: "Biblioteket"

Når du har hentet app’en skal du vælge din kommune, og så er du igang. Login er det samme som du bruger via vores website.

Prøv den ! God fornøjelse.