Drøm dig væk i sporten

Anbefalinger inspireret af Idrættens hus

Tim ligger på fodboldbanen ved Idrættens Hus og drømmer om at være en fodboldstjerne som Brian Laudrup. Han ser sig selv på fodboldbanen iført landsholdstrøjen, med bolden dansende let og elegant under sine fødder. Han bevæger sig med en nådesløs lethed og præcision, som kun den legendariske Laudrup besidder. Publikum jubler og klapper, mens han udfører dristige driblinger og leverer præcise afleveringer til sine holdspillere. 

Tim ved dog, at selvom han ikke kan blive verdens bedste fodboldspiller, kan han igennem denne artikels forslag, blive taget med ud på sportens arenaer gennem vores anbefalinger af læse- og lyttestof.

Hver tirsdag i løbet af sommeren deler vi lækkert lytte- og læsestof, som er inspireret af vores skønne by. Følg med her samt på Facebook og Instagram

Fag og skønlitteratur for voksne

Litteratur for børn og unge

Musik

Film

Tegneserier

Podcast: En litterær rejse udi sportens verden

Podcast

Hør eller genhør Roskilde Bibliotekernes helt egen podcast, som sidste år sendte en hel sæson, der kredsede om spørgsmålet "Kan man blive grebet af sport gennem litteratur?"
Find Krydsord her

 

 

Faktaboks

Huset er 4.510 m2 og består af en springhal, trampolinhal, bordtennishal, 2 gymnastikhaller og 3 bevægelsessale. Det er hele Roskildes idræts og sports hus, og det gemmer på mange historier om sejre og nederlag. Læs mere om Idrættens hus her

Brian Laudrup fejring af god litteratur
Brian Laudrup fejring af god litteratur