Drama i kokkebranchen

09.04.20
Omdrejningspunktet i Stjernedrømme er kokkebranchen, hvor den tidligere småkriminelle Samuel Lejeune taber finalen i tv-kokkedysten "The Ultimate Cook".

Se en video om Stjernedrømme her:

 

Fem år senere ernærer han sig som underviser i madlavning, men samles op af vineksperten Paula Balta, datter af en stjernekok, der ligger i koma. De indleder et forhold, alt imens de prøver at genopbygge Paulas fars restaurant, med Samuel som køkkenchef. 

 

Stjernedrømme er en dramategneserie. Den har et moderne udtryk, men med klare klassiske rødder. Brahy tegner semirealistisk og med masser af energi. Hoved- og bipersoner står visuelt stærkt. Manus er skåret skarpt, således at en lang række spring i tid ikke forstyrrer handlingens flow. Den flotte farvelægning understreger behændigt stemningerne. Bind 1 har en velfungerende slutning, der både afslutter første bind, men også leder videre til de kommende. På fransk er kommet tre bind.

 

Stjernedrømme er den ene af tre nye serier, hvor mad og drikke er omdrejningspunktet. Den følger i kølvandet på Cognac, skrevet af Corbeyran, og også tegnet af Brahy, og Chateaux Bordeaux, skrevet af Corbeyran og tegnet af Espé.

Anbefales.

Materialer