groovy

Groovy - nyt musikmagasin

29.09.20
Hent et gratis eksemplar på dit lokale bibliotek.

Groovy er dybdegående artikler, gode billeder, lækkert layout og seriøst nørderi. Genremæssigt favner det bredt - og så er det på dansk og gratis. 

Kommer du jævnligt i musikafdelingen på Roskilde Bibliotek, kan du fremover være heldig at få fingrene i et gratis eksemplar af Groovy. Og hvis du ikke når at få dit eget eksemplar, kan du låne alle gamle numre fra februar 2019 og frem. 

Groovy beskriver sig selv som "Danmarks nye musikmagasin, der er skabt ud af kærlighed til god musik af professionelle journalister, fotografer, illustratorer og grafiske designere. Forbilledet er amerikanske magasiner fra 1960erne og 1970erne (...) Groovy skriver om ny og gammel musik. Vi sætter fokus på koncerter på landets spillesteder og musikfestivaler, hvor vores læsere oplever musikken fra pladesamlingen komme til live. Vi kommer bredt ud i genrerne og levner også plads til at nørde til bunds i mere obskure emner." 

Udgave nr. 16 er netop landet og har bl.a. artikler med Flemming Quist Møller, Joni Mitchell, Christiania og den anonyme franske kunstner "kyesone", der laver renaissanceportrætter af sine yndlingsmusikere, bl.a. Mary J. Blige, der pryder forsiden af det nye nummer. 

Groovy udkommer 8 gange om året.