Barn der maler

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 13:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Kreativ Zone
Målgruppe
For børn
Børn

Tegn din egen fantastiske krop

25.05.24
Børn og barnlige sjæle inviteres til tegneworkshop med Kamilla Wichmann

Til workshoppen kan du tegne din egen store tegning om din krops udvikling set med evolutionens øjne. Workshoppen foregår som ”drop-in”, så du møder bare op og er med så længe, som du har lyst til. Vi bruger afdækningspapir, så børnene kan tegne deres egen krop i størrelsen 1:1, og Kamilla kan vise, hvilket dyr rygraden eller hjertet for eksempel kommer fra.

Kamilla Wichmann er tegneren bag bogen ‘Din fantastiske krop - fra urtidsfisk til nutidsmenneske’. Bogen fortæller, hvordan du er sat sammen af ældgamle dele, som du har arvet fra dine fiske -, padde -, og abeforfædre.
Til workshoppen kan du tegne din egen store tegning om din krops udvikling set med evolutionens øjne. Workshoppen foregår som ”drop-in”, så du møder bare op og er med så længe, som du har lyst til. Vi bruger afdækningspapir, så børnene kan tegne deres egen krop i størrelsen 1:1, og Kamilla kan vise, hvilket dyr rygraden eller hjertet for eksempel kommer fra.’Din fantastiske krop’ er baseret på den nyeste viden om menneskekroppens historie og udvikling.

Arrangementet er en del af Roskilde Litteraturfestival, der løber af stablen lørdag d. 25. maj 2024 fra 10-20.

Læs mere på roskildebib.dk/litteraturfestival