tegning

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Musikscenen
Målgruppe
For alle
Litteratur

Billedbogssalon med beats og banankage

25.05.24
Med forfatter Lars Saabye Christensen & Stian Hole

Vi inviterer små og store til en billedbogssalon, hvor vi får besøg af to af Norges store fortællere, som med ord og billede, har skabt den tankevækkende og vidunderlige billedbog ”Tid & bananer”. En finurlig fortælling om tid, bananer og venskab, leveret med masser af humor og smukke billeder.

Hver morgen tæller Otto urene i Urmager Dantes butiksvindue. Alligevel kommer han for sent i skole.  Vent lidt! Otto standsede op, og Urmager Dante kiggede på sit ur. - Hvornår begynder timen? - Den begyndte for 5 minutter siden. Så stillede Urmager Dante Ottos ur en halv time tilbage og trak det op for sikkerheds skyld. - Så nu har du god tid.

Billedbogssalonen starter med trommebeats og klokkelyde af de danske musikere Carl Quist-Møller og Thomas Sandberg. Efter stemningen er sat, er der højtlæsning og samtale med de to nordmænd om deres eventyrlige fortælling om drengen Otto. Anette Øster, der har en ph.d i børnelitteratur og som er en del af Roskilde Bibliotekernes ledergruppe, er moderator og guider os gennem samtalen.

Vi afslutter billedsalonen med at spise banankage.

Glæd jer til en filosofisk og sjov stund om tiden, drømme og livets øjeblikke.

Fra 7 år og op til 99 år.

 

Arrangementet er en del af Roskilde Litteraturfestival, der løber af stablen lørdag d. 25. maj 2024 fra 10-20.

Læs mere på roskildebib.dk/litteraturfestival