Om dette arrangement

Tid
15:30 - 16:15
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Et blødt rum
Målgruppe
For voksne
Litteratur

Mental wellnessklub - Spa treatment for sindet

25.05.24
Giv dine tanker en detox med Fine Gråbøl & Thurea Al-Rahbi

Nogle gange har man bare brug for luft.
Og rum til at være sig selv.

Velkommen til et blødt rum.
Et sted, der er rart at være.

Vi læser poesi sammen.
Trækker vejret.
Måske går vi endda en tur...

Thurea Al-Rahbi har sørget for en række behagelige treatments specielt til Litteraturfestivalen. Undervejs taler vi om Fine Gråbøls nye bog Hundrede Børn – en fortælling om livets tærskler og overgange. Om at være ensom blandt mange, men aldrig helt alene. Bogen handler også om et drengekor. Hvor regler og rum langsomt går i opløsning. Og hvor englestøv pludselig daler fra himlen.

Om kunstnerne:

Fine Gråbøl er forfatter og skrivelærer for unge psykiatribrugere. Hun udgav i 2021 sin debutroman Ungeenheden, der blev belønnet med BogForums debutantpris. Fine Gråbøl er desuden medstifter af skriftkollektivet BMS, der i 2019 var nomineret til årets litterære talent ved Blixenprisen 2019. Hundrede børn er hendes anden roman. Bogen udkommer d. 26. april på Gads Forlag.

Thurea Al-Rahbi er stifter af Mental Cuties Club - en prisvindende podcast om sårbarhed og neuro-diversitet. Et community, der samler mental cuties både på podcast, Instagram, TikTok og til live events. Mental Cuties Club er et safe space, hvor du kan lufte all the feels.Thurea Al-Rahbi modtog sidste år Don’t Fear the Weird Åbenhedsprisen for sin indsats med Mental Cuties Club.

Arrangementet er en del af Roskilde Litteraturfestival, der løber af stablen lørdag d. 25. maj 2024 fra 10-20.
Læs mere på roskildebib.dk/litteraturfestival

Materialer