Carl og Thomas

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 10:45
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Bibliotekshaven
Målgruppe
For alle
Musik

Livets musikalske hittegodskontor

25.05.24
Koncert med Carl Quist-Møller og Thomas Sandberg

To af Danmarks mest farverige slagtøjsspillere åbner Roskilde Litteraturfestival.

Kom med på en musikalsk rejse gennem livets faser, når de rytmiske kustoder Thomas Sandberg og Carl Quist Møller, tager jer med ind i livets eventyrlige verden.

Kan man spille på en sut? Hvilken lyd giver et gebis? Det finder vi ud af, når Thomas: Hr. Told Mester Kontrol Trold og Carl: Sekretær Dimsedutson træder op på scenen og får musik ud af alle mulige ting, der er samlet igennem et helt liv.

Om kunstnerne:

Carl Quist-Møller har blandt andet tegnet Læsepadden Pede og designet Jungledyret Hugo, og til juni udkommer hans længe ventede roman "Carl og Dulla, og alle løgnehistorierne”. Thomas Sandberg er også et sandt multitalent med masser af priser og anmelderroser, både som musiker og komponist i alle genrer, han er en fantastisk improvisations skuespiller, og Danmarks bedste musikalske-klovn. 

Arrangementet er en del af Roskilde Litteraturfestival, der løber af stablen lørdag d. 25. maj 2024 fra 10-20. Vi vil løbende opdatere programpunkterne med tider, scener m.m. Læs mere på roskildebib.dk/litteraturfestival