Om dette arrangement

Tid
10:00 - 20:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Udstilling

En magisk rejse gennem livets stadier

25.05.24
Oplev illustrator Lisa Aisatos smukke, sjove og rørende illustrationer fra ”Livet- illustreret”.

Den anmelderroste norske illustrator Lisa Aisato har samlet sine bedste illustrationer gennem 12 år i billedbogen ”Livet- illustreret”. Resultatet er blevet en fantastisk bog, der hylder de små øjeblikke gennem livets forskellige stadier – lige fra barndommen til alderdommen.  Vi er så heldige at kunne udstille 17 af bogens fantastiske og magiske illustrationer her på Roskilde Litteraturfestival. Kom og gå på opdagelse i Lisas visualisering af små og store øjeblikke fra alle livets faser.

 

Om Lisa Aisato:

Norsk illustrator, forfatter og billedkunstner, født i 1981. Har udgivet flere børnebøger og illustreret for Dagbladet Magasinet fra 2009 til 2020. Lisa Aisato er måske mest kendt for illustrationer i bøger som “Snesøsteren”, ”Solvogteren”, “Til ungdommen” og hendes egen bog "Livet – illustreret".

 

Arrangementet er en del af Roskilde Litteraturfestival, der løber af stablen lørdag d. 25. maj 2024 fra 10-20. Vi vil løbende opdatere programpunkterne med tider, scener m.m. Læs mere på roskildebib.dk/litteraturfestival