Om dette arrangement

Tid
14:30 - 15:15
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Et blødt rum
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Stemmeshow

25.05.24
Performance & talkshow med forfatter Luka Holmegaard og komponist Mija Milovic.

Betyder min stemme egentlig noget? Tør jeg synge med de andre? Hvad nu, hvis min stemme knækker? Eller jeg synger falsk?

Til Roskilde Litteraturfestival har Luka Holmegaard og Mija Milovic skabt en performance, hvor vi sammen skal udforske vores stemmer. Og stemme vores ører udad – mod verden.

Gennem oplæsning, talkshow, musik og fællesøvelser vil Luka og Mija skabe et trygt rum, du kan slappe af i. Et rum til refleksion. Hvor vi i fællesskab kan spejle os i andres oplevelser.

Stemmeshow blander koncert, talkshow, foredrag, filmscreening og fælles stemmeøvelser.

OBS: Arrangementet er et safe space for dig.
Det betyder du selv bestemmer i hvor høj grad du ønsker at deltage i øvelserne.

Stemmeøvelserne er lette og kræver ikke at du kan synge i forvejen. Og er en lille del af arrangementet.

Om kunstnerne:

Luka Holmegaard er en prisvindende og anmelderrost forfatter. Holmegaards bøger fremhæves for deres præcision, skønhed, særlige billedsprog, humor og nyskabende fortælleteknikker. Holmegaards univers forenes forskellige emner som mode, kunst, filmanalyse, essaystik, teater- og queerteori. Hens seneste udgivelse er den anmelderroste digtsamling havet i munden, som blandt andet fik følgende kommentar med sig:

”Holmegaard skriver helt ubesværet fantastiske sætninger. Hen er en af sin generations vigtigste prosastilister.” Dagbladet Information

Den dansk/montenegrinske musiker, komponist og producer Mija Milovic hører til blandt sin generations mest aktive og kreative aktører på den københavnske musikscene, både som solist under eget navn og aliaset Puck Mintie, som medlem af rockbandet SLIM0 og som drivkraft i en række forskellige kollektiver som aktivistkoret og Viktors garage.

Hun har udgivet albums i eget navn som “With Shaddowfax on my back” og Still Life”.


Arrangementet er en del af Roskilde Litteraturfestival, der løber af stablen lørdag d. 25. maj 2024 fra 10-20. Vi vil løbende opdatere programpunkterne med tider, scener m.m. Læs mere på roskildebib.dk/litteraturfestival