Roskilde Litteraturfestival får støtte fra Statens Kunstfond

08.04.24
Fonden har støttet med 40.000 kroner

Lørdag den 25. maj er alle inviteret til et pauserum med plads til leg, fordybelse og nysgerrighed i fællesskab med andre, når vi for tredje år afholder Roskilde Litteraturfestival. 

Festivalen er netop blevet støttet med 40.000 kr. af Statens Kunstfond, som gør det muligt for os at lave en endnu mere inspirerende og spændende dag.

Under temaet ”Vi elsker livets øjeblikke” udfolder vi litteratur, som fortæller os noget om livets mangfoldighed; om det svære, det sjove, det skæve og det spænd som livet udfoldes i. Til årets festival kan du blandt andre opleve bl.a. Luka Holmegaard, Maj My Humaidan, Lars Saabye Christensen, Stian Hole, Carl Quist-Møller og Thomas Sandberg, Ditte Holm Bro og mange flere.

Festivalen foregår på Roskilde Bibliotek, i Bibliotekshaven og i Kreativt Hus for Børn, som vi omdanner til en summende festivalplads med flere forskellige scener og oplevelser for store og små. Programmet strækker sig over hele dagen fra kl. 10-20, og du kan opleve alt fra forfattersamtaler, performancekunst, musik og meget mere. Her er noget for alle – børn, voksne, læseheste og nysgerrige sjæle.

Læs mere på vores festivalside, hvor vi løbende opdaterer med program, nyheder m.m. 

Vi glæder os til at se jer!