Lyt og lær et nyt sprog
Lyt og lær et nyt sprog

Lær et nyt sprog online inden din sommerferie

15.06.23
Hello! Bon Jour! Gutentag!

Er du træt af at være den eneste i din rejsegruppe, der ikke kan bestille en croissant i Frankrig eller en pad thai i Thailand? Vil du gerne imponere dine medrejsende med dine sprogkundskaber på jeres rejse i sommerferien? Fortvivl ikke, for Roskilde Bibliotekerne har masser af sprogdatabaser til din rådighed. 

Her lærer du at bestille mad, spørge om vej, eller prutte om prisen på det lokale marked. Der er masser af muligheder. 

Transparent Language Online

Giver adgang til over 110 sprog, og alle kurser findes på forskellige niveauer. Du kan lære alle de mest almindelige sprog, som engelsk og fransk, men også mange andre sprog fra Afrikaans til Zulu og der kommer hele tiden flere sprog til.  
Ved mange af de mest almindelige sprog tilbydes også KidSpeak, der gør det nemt og sjovt for børn at lære sprog.

Du finder Transparent Language Online her.

Ordbogen.com

Med ordbogen.com får du adgang til over 100 forskellige online ordbøger på bl.a. engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, kinesisk, norsk og dansk.

Ordbogen.com giver mulighed for at søge på enkeltord, samt ordsprog eller faste vendinger, ved at bruge enkelte ord fra disse. Ved hver søgning får du mulighed for at vælge mellem forskellige ordbøger.

Du finder Ordbogen her.

eReolen Global og Libby App

Udover engelske e-bøger og lydbøger har eReolen Global også mange sprogkurser. Få Libby appen - så du har det hele på din telefon eller tablet.

Du finder eReolen Global og guide til at hente Libby her.